Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  χθες της ΠΟΣ  με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του  ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Ρήγα για το θέμα του εφ άπαξ. Στη συνάντηση
παρευρέθηκαν από πλευράς της ΠΟΣ το Προεδρείο (πλην του εκπροσώπου του Δικτύου Σιδηροδρομικών) και οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων συναδέλφων Λάζαρης Χρήστος και Πατσιώτης Γιώργος, καθώς και ο νομικός Σύμβουλος κ. Δήμος Τσακνιάς. Αναλύθηκε από πλευράς ΠΟΣ το ζήτημα που έχει προκύψει με τη μεγάλη καθυστέρηση της καταβολής στους συναδέλφους εξ αιτίας της μείωσης των αποθεματικών του Ταμείου λόγω του "κουρέματος" και το ζήτημα της εφαρμογής του "μαθηματικού τύπου" με την εφαρμογή του οποίου επέρχεται δραματική μείωση στο ποσό.
Ο κ. Ρήγας έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα  και δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να θέσει το ζήτημα για την επίλυσή του.
 Στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα της έλλειψης προσωπικού και η ΠΟΣ διατύπωσε το αίτημα για την προκήρυξη προσλήψεων στους κλάδους που έχουν άμεση ανάγκη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου