Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ


Αθήνα, 26/03/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Το 35ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε και ολοκλήρωσε τις εργασίες του, στη πιο κρίσιμη και καθοριστική στιγμή για το μέλλον της χώρας και για την προοπτική της εργατικής τάξης.
         Η παράταξη «Ενιαίο Μέτωπο Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων» (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), με τη παρουσία και την παρέμβασή της στο Συνέδριο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα αυτόνομο, ταξικό, μαχητικό Εργατικό Κίνημα, το οποίο οφείλει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου της εργασίας.
         Ευχαριστούμε τον κάθε συνάδελφο και την κάθε συναδέλφισσα που με τη ψήφο του ή την ψήφο της, εμπιστεύθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και ενίσχυσε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μια ομάδα εργαζόμενων με στόχο να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός Συνδικαλιστικού Κινήματος που θα πείθει και θα κινητοποιεί τους εργαζόμενους. Ευχαριστούμε, επίσης, όσους και όσες δεν μας ψήφισαν αλλά μας άκουσαν και με ενδιαφέρον διάβασαν τις θέσεις μας, θέσεις που στο μέλλον μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για κοινούς αγώνες μαζί μας.
         Υποσχόμαστε πως με τις αρχές, τις αξίες και τις δεσμεύσεις μας έτσι όπως αυτά καταγράφηκαν στην ιδρυτική μας Διακήρυξη, θα συνεχίσουμε την αυτόνομη πορεία μας μέσα στο οργανωμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα και με τις παρεμβάσεις μας θα επιδιώξουμε οι Αγώνες των εργαζόμενων να είναι πιο μαζικοί, πιο οργανωμένοι, πιο αποφασιστικοί, στην κατεύθυνση της ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που μας συνθλίβουν.
        
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου