Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ ΟΣΕ


Λάβαμε από τον συνάδελφο εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ του ΟΣΕ Θανάση Λεβέντη και δημοσιεύουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της 8/12/2014


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1027


1.-Έγκριση Διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΙΔΗΡΟΤΡΟΧΙΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΩΤΗΡΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ», (Α.Δ. 974).
                       (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΣΥΓ)   
              
              2.-Κατεδάφιση δύο σιδηροδρομικών γεφυρών του ΟΣΕ στην περιοχή της Κοζάνης στις Χ.Θ. 56+200 & Χ.Θ. 58+010 και αντικατάστασή τους με νέες γέφυρες στις ίδιες χιλιομετρικές θέσεις».
                 (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΣΣΑ)   

3.-Έγκριση για την διενέργεια του ανοικτού διαγωνισμού: «Παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων και εγκαταστάσεων του Προαστιακού σιδηροδρόμου με ανθρώπινο δυναμικό», διάρκειας ενός (1) έτους, με μονομερές δικαίωμα του ΟΣΕ παράτασης δύο (2) μηνών.
       (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)                                                                                               

 4.-Έγκριση για την διενέργεια του ανοικτού διαγωνισμού: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΚΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», διάρκειας ενός (1) έτους,  με μονομερές δικαίωμα του ΟΣΕ παράτασης έξι (6) μηνών.
       (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)                  
                            
5.-Έγκριση των αποτελεσμάτων του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού 14036/13-11-2014 που αφορά την ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Εκποίηση παλαιού και αχρήστου Σιδηροδρομικού μη Τροχαίου Υλικού της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής / Υπηρεσία Συντήρησης Γραμμής Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας / Τμήματος Αθήνας (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΚΝΕ/ΤΑ), προϋπολογιζόμενης ποσότητας 1.263.000 κιλών περίπου (Σιδηροτροχιές, Μεταλλικοί Στρωτήρες κ.λ.π.)», συνολικής αξίας #273.440# € περίπου χωρίς ΦΠΑ και #336.331# € περίπου με ΦΠΑ 23%.
                        (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)                       




                 6.- Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου