Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

SITE ΤΗΣ ΕΕΣΣΤΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ

Η γωνιά του Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
εγκαινιάζουμε ένα νέο, πρωτοποριακό κανάλι επικοινωνίας, μεταξύ όλων των εργαζομένων της ΕΕΣΣΤΥ, των συνδικαλιστών και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τo eesstymag.gr, είναι η σύγχρονη εκδοχή των παλαιών εντύπων εσωτερικής ενημέρωσης των
εταιρειών. Εδώ, θα ενημερώνονται όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, για όλες τις εξελίξεις, τα νέα και τα θέματα που τους αφορούν. Πέραν αυτού όμως, στο eesstymag.gr, όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι, δυναμώνουν τη φωνή τους και στέλνουν τα μηνύματά τους, μιλούν για θέματα που τους απασχολούν, σχολιάζουν, καταθέτουν την άποψή τους.
Εμείς, τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, αναγνωρίζουμε ότι η δύναμή της, είναι οι άνθρωποι της. Όχι μόνο δε θέλουμε να είμαστε αποκομμένοι από εσάς, αλλά αντίθετα, θέλουμε την άποψή σας.

Φυσικά, το eesstymag.gr, έρχεται να εξυπηρετήσει ακόμα έναν σκοπό. Γίνεται το σημείο διαλόγου, όλων των εμπλεκομένων, εργαζομένων, συνδικαλιστών, διοίκησης. Για να μη γράφει ο καθένας μας σε διαφορετικό σημείο (blogs, sites κ.α.), για θέματα που αφορούν όλους μας, ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί, σε ένα σημείο. Η "συζήτηση" που βασίζεται σε φήμες, δεν οδηγεί πουθενά, όταν υπάρχουν γεγονότα. Ακόμα όμως και τις "φήμες", μπορούμε να τις συζητάμε...

Είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι θα αγκαλιάσετε όλοι αυτή την προσπάθεια. Είναι ίσως η πρώτη φορά, που σε μια εταιρεία με το μέγεθος της ΕΕΣΣΤΥ, εγκαινιάζεται ένα τέτοιο σημείο διαλόγου και ενημέρωσης.

Περιμένουμε την άποψή σας, τα άρθρα σας, τη γνώμη σας. Ο γόνιμος διάλογος, μόνο να λύσει μπορεί τα προβλήματα. Ελάτε να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.
Προς το παρόν και μέχρις ώτου ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους, μπορείτε να δείτε τη μορφή της ιστοσελίδας στη διεύθυνση:

Φιλικά,

Απόστολος Ι. Ανδριανάκος
Μέλος Δ.Σ. ΕΕΣΣΤΥ

H γωνιά των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, αποκτούν τη δική τους "διαδικτυακή γωνιά".

Εδώ λοιπόν, θα φιλοξενείται η γνώμη, άποψη, άρθρο, όσων εργαζομένων το επιθυμούν. Μιλήστε μας για θέματα επικαιρότητας της εταιρείας, καταθέστε την άποψή σας για ότι σας απασχολεί.

Η γνώμη και η γνώση σας, είναι απαραίτητη.

Η γωνιά των συνδικαλιστών
Ο ρόλος των συνδικαλιστών και εν προκειμένω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, είναι κομβικός σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Στη "Γωνιά των Συνδικαλιστών", θα φιλοξενούνται τα άρθρα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Mail επικοινωνίαςcontact@eessty.gr




Κατερίνα Μαραγκού    
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Τηλ: 2105285835, Φαξ: 2105285817
Emailcontact@eessty.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου