Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ

   
Οι άνθρωποι του παλαιού συστήματος (Βερελάκια-Λιαπάκια), οι κομματάρχες του Βερελή και του Λιάπη οι οποίοι προσλήφθηκαν κι εντάχθηκαν με πλαστά πιστοποιητικά και διπλώματα, ίσως την χειρότερη περίοδο διαφθοράς και κλοπής στον ΟΣΕ. Αυτοί που καλύφτηκαν στο παλαιό σύστημα για ν’ αποκτήσουν οντότητα, πουλώντας οποιοδήποτε ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοκρατίας.   
       Αυτοί που σήμερα συνεργάζονται με όλα τα (προοδευτικά) στρώματα στον εργασιακό χώρο, χωρίς αξιακά στοιχεία και υποσχόμενοι να δημιουργήσουν νέα τάξη πραγμάτων, καταπατώντας κάθε ηθικό στοιχείο, Αυτοί που υπόσχονται διορισμούς σε θέσεις προϊσταμένων και απειλούν όσους δεν είναι μαζί τους, Αυτοί σήμερα, εξαντλώντας στο έπακρο κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, Αυτοί οι ψεύτες και υποκριτές, με πρόσημο τον σταυρό στην προκήρυξή τους, Αυτοί έφτασαν στο σημείο να δημοσιοποιούν οποιοδήποτε ψεύδος, που θα μπορούσε να δημιουργήσει αρνητική εντύπωση, προς όφελός τους. Το νέο ψέμα που επικαλούνται οι φαντασιόπληκτοι Γκαιμπελίσκοι, είναι δήθεν, η σύμπραξη των δύο μεγάλων παρατάξεων.
        Η Δημοκρατική Συμπαράταξη των Μηχανοδηγών είναι ανεξάρτητη προοδευτική παράταξη και η κάθοδός της δεν επιρρεάζεται από το + συν αποσύνθεση και δυσοσμία της Πρώην Ακμής-δύναμης εξέλιξης και το κακό συναπάντημα. Είμαστε παρόντες και συνεχίζουμε!

     Τον δίκαιο ΑΓΩΝΑ θα τον δώσουμε, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και να ματώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου