Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣ



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΟΣ με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους : ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΟ και τον ΝΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ (Τομέας Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ). Κατά τη διάρκεια της συζήτησης από τα μέλη του Προεδρείου εκφράστηκαν οι θέσεις της ΠΟΣ για τον σιδηρόδρομο αλλά και η αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους. 




Παράλληλα δόθηκε εκ μέρους της ΠΟΣ το υπόμνημα το οποίο είχε κατατεθεί και στην Προς την Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ) προς τους  βουλευτές . Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ τονίστηκε η ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο συνδυασμένων Μεταφορών στη χώρα μας, αλλά και η ανάγκη συνεργασίας με την Ομοσπονδία για τα σιδηροδρομικά θέματα. 


Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν για δράσεις εντός αλλά και εκτός του Κοινοβουλίου με σκοπό την υπεράσπιση των θέσεων των εργαζομένων. Επίσης προτίθενται να καταθέσουν τροπολογίες για σιδηροδρομικά θέματα όπως η διαχείριση της Υποδομής, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την ανάγκη αλλαγής των διατάξεων για την υπερεργασία σε σχετικά με τις μεταφορές νομοσχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου