Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΕΟΠΥΥ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ -ΟΤΕ, ΠΟΣΤ, ΠΟΣ και Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΑΠ ΟΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΕΟΠΥΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 28/5/2013 οι Ομοσπονδίες εργαζομένων ΟΤΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΑΠ-ΟΤΕ, με την συμμετοχή και της ΓΣΕΕ στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο με αίτημα την αποτροπή της ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στο Μαρούσι.
Το αίτημα των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ και ήδη ενταγμένων στον ΕΟΠΥΥ είναι να διατηρηθεί η μονάδα Υγείας στο κτίριο επί της οδού Απ.Παύλου (Μαρούσι) το οποίο έχει κατασκευαστεί, διαμορφωθεί, στελεχωθεί και εξοπλισθεί ως μονάδα Υγείας και όχι ως γραφεία Διοίκησης.
Ο κ.Παπαγεωργόπουλος με ιδιαίτερα προκλητικό και προσβλητικό τρόπο απεχώρησε απ’τη συνάντηση ελλείψει επιχειρημάτων και πολιτικής υπευθυνότητας Δημοσίου ανδρός εμμένοντας στην απόφαση διάλυσης της πρότυπης υγειονομικής μονάδας (χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ούτε τους ασφαλισμένους, ούτε τα τεράστια κόστη που θα προκύψουν από μια τέτοια απόφαση!).
Η ΓΣΕΕ, οι Οργανώσεις Εργαζομένων και Συνταξιούχων καταγγέλλουμε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και αυτή τη διαλυτική απόφαση του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Απαιτούμε απ’την Κυβέρνηση και τον Αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ.Σαλμά να παρέμβουν και να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα κατά των ασφαλισμένων και των οικονομικών του ΕΟΠΥΥ. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι ασφαλισμένοι υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες, αποτελεί δημόσια πρόκληση η επιλογή του κ.Διοικητή να εγκατασταθεί στα «βολικά» γραφεία της Υγειονομικής Μονάδας αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.
Σε διαφορετική περίπτωση οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν αυτό το εν «ψυχρό έγκλημα» που θα αποτελειώσει τον κλάδο υγείας χιλιάδων ασφαλισμένων που εξυπηρετούνται από τα οργανωμένα ιατρεία στο Μαρούσι.
Για την
ΟΜΕ-ΟΤΕ
Για την
ΠΟΣΤ
Για την
ΠΟΣ
Για τον
Πανελλήνιο Σύλλογο
Συνταξιούχων ΤΑΠ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου