Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε

1 σχόλιο:

  1. Σαν διαχειριστική ομάδα του blog στέκι της έλξης καταθέτουμε την άποψη μας σε σχέση με την ανακοίνωση της πλειοψηφίας της ΠΕΠΕ που επιμένει να θέλει να φιμώσει τις διαφορετικές απόψεις.

    Eπιβεβαιώνεται λοιπόν ότι

    Όπως έγραψε το στέκι της έλξης , στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΠΕ δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα της ALE και συνεπώς επιβεβαιώνεται ότι η τελευταία ανακοίνωση ήταν αποκλειστικά ανακοίνωση της πλειοψηφίας .

    Γράψαμε επίσης ότι κατά την συνεδρίαση , δεν έγινε κάτι σημαντικό , αφού όσα περιγράφονται αποτελούν αποφάσεις της συνεδρίασης της 29ης Αυγούστου , με εξαίρεση το θέμα της Πάτρας .

    Όπως έγραψε το στέκι , η ΠΕΠΕ ασχολήθηκε επί ώρες με το στέκι και κυρίως με την ενόχληση που ένιωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απο την δημοσίευση της ανακοίνωσης του συναδέλφου Σαββίδη Γιώργου απο το Μ.Θ. αλλά και του συναδέλφου Γ. Αλεξανδρή απο το ΜΑΙ .
    ΄Όταν ο συνάδελφος Γενιδούνιας , τους είπε ότι η ανακοίνωση υπάρχει κολλημένη και σε όλα τα μηχανοστάσια , και ποιο το πρόβλημα που αναρτήθηκε στο στέκι ( μας την έστειλε ο συνάδελφος ) ΔΕΝ απάντησαν ποτέ .
    Αν έχουν πρόβλημα με τις διαφορετικές απόψεις , είναι άλλο θέμα.
    Το στέκι δίνει το βήμα σε ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς είναι θέμα δημοκρατικής συνείδησης και τίποτα παραπάνω .

    Όσον αφορά το θέμα με το Άδενδρο , το στέκι έγραψε και γράφει ότι ο μηχανοδηγός , συνελήφθη , μεταφέρθηκε με περιπολικό στο τμήμα Κουφαλίων σε απόσταση 40 λεπτών απο το Άδενδρο και αφέθηκε ελεύθερος αργότερα με εντολή εισαγγελέα .
    Αν αυτό δεν συνιστά σύλληψη ας μας εξηγήσει ο Πρόεδρος του Σωματείου μας τι εννοούσε όταν πέρυσι έλεγε ότι θέλει να αλλάξει το καθεστώς που υπάρχει σε βάρος του μηχανοδηγού μετά απο ατύχημα .

    Η προσπάθεια Προέδρου και Γραμματέα να χτυπήσουν το στέκι της έλξης όσο μπορούν είναι λογική και επόμενη .

    Ο ενημερωμένος εργαζόμενος , είναι επικίνδυνος εργαζόμενος για τους συνδικαλιστές καριέρας που υπογράφουν την ανακοίνωση .

    Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

    Διαχειριστική Ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή