Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ...Οι "μικρόνοες", αρχηγίσκοι, παραγκάκηδες και σουρταφερατζήδες συνδικαλιστές με αποκαλούν "Παρατηρητή" του Προεδρείου, θεωρώντας ότι έτσι με μειώνουν!!!
Δήλωσα και στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΟΣ (κατά την οποία, ενώ ο κόσμος χάνεται, ο σιδηρόδρομος πουλιέται, το ασφαλιστικό μας διαλύει κ.α. το Δίκτυο αποκαλεί εμένα "Παρατηρητή", καλεί μέσω τρίτου τον Πρόεδρο να παραιτηθεί κ.α. δηλαδή ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου!!!) δήλωσα λοιπόν ότι δεν με προσβάλλουν άνθρωποι που πολιτικά, συνδικαλιστικά και ηθικά είναι πιό χαμηλά από μένα.
Δήλωσα επίσης ότι, σε ότι αφορά τη συμμετοχή μου στο σ.κ. εφόσον πιστεύω ότι έχω να προσφέρω κάτι, θα το προσφέρω ακόμη και ως κλητήρας του συνδικάτου.
Το ίδιο άλλωστε κάνω και στην υπηρεσία μου όπου μετά από 32 χρόνια υπηρεσίας, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να αποκτήσω "πόρτα με ταμπέλα" σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έγιναν μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ για να γίνουν αρχηγοί!!!

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!!!
Ο άστοχος τρόπος με τον οποίο ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ, ίσως από την αγωνία του επειδή τον ενδιέφερε και προσωπικά, έβαλε το ζήτημα της ενίσχυσης των γονέων που έχουν παιδιά που πηγαίνουν σε παιδικό σταθμό, έδωσε την ευκαιρία στους εργοδότες να προτείνουν να μπει πλαφόν 10.000 ευρώ!!!
Αυτό θα ήταν καταστροφικό γιατί εν κάποια χρονιά, αυξάνονταν (για διάφορους λόγους) οι ανάγκες γι αυτήν την ενίσχυση, το ποσό θα γίνονταν ψίχουλα. Δεν είναι κουτοί οι Σύμβουλοι που "τσίμπησαν" την ευκαιρία που τους έδωσε αφελώς ο εκπρόσωπος του Δικτύου!
Με παρέμβαση των λοιπών, ακυρώσαμε αυτήν την εξέλιξη και καταφέραμε να συμφωνηθεί μιά σημαντική αύξηση στην παροχή αυτή σε μια εποχή δύσκολη ειδικά για τους γονείς. Δέσμευση της Διοίκησης της ΠΟΣ είναι, εφόσον προχωρήσει η υπογραφή της ΣΣΕ να ξαναδεί το ζήτημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου