Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο συν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ), μας ενημέρωσε ότι στις 23/11/2017, στις 15.00’μμ θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ/ΕΕΣΣΤΥ με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Χορήγηση διατακτικών σίτισης στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες, στους απασχολούμενους μαθητές με πρόγραμμα ΟΑΕΔ και στους απασχολούμενους μαθητές της Σχολής Διττής Εκπαίδευσης σύμφωνα με την από 15/7/16 ΣΣΕ προσωπικού της ΕΕΣΤΤΥ ΑΕ. 2. Σύναψη Ειδικής Σύμβασης Εργασίας για πρακτική άσκηση σπουδαστή Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας 3. Επιλογή προσωρινών αναδόχων και πρόσκληση αυτών για υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης, μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (Αρ. Διαγωνισμού ΑΔ 46/17) για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ Δ/Κ MTU 12V396TC13» προϋπολογισμού οχτακοσίων τριάντα πέντε εφτακοσίων εξήντα δύο και τριάντα λεπτών (835.762,30€), πλέον Φ.Π.Α. 24% : 200.582,95 €, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά που προσδιορίζεται μόνο βάσει της τιμής. 4. Εκπροσώπηση της ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ στις εκλογές ΕΒΕΑ. 5. Ενημέρωση για θέματα της εταιρείας.- (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Ο.Σ.)


Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο συν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ) μας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 09.30’ θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση Σχεδίου Προϋπολογισμού 2018. 2. Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Ανώνυμη Εταιρεία (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε.) της χρήσεως 2016 (4η εταιρική χρήση). 3. Έγκριση των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α. Ε. (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε.) για το εξάμηνο της χρήσεως 2017 (5η εταιρική χρήση). 4. Νέα Διεύθυνση «Τεχνοοικονομικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης». 5. Χορήγηση έκτακτης προκαταβολής.. 6. Ενημέρωση για θέματα της εταιρείας. – (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Ο.Σ.)


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε. "Συνάδελφοι σε χτεσινή σας ανάρτηση στο επίσημο blog της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών της οποίας τυγχάνει να είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,δημοσιεύσατε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που αναφέρετε στο πρόσωπο μου και αναπαράγει ανακρίβειες γύρω απο δημόσια τοποθέτηση μου. Σας καλώ να δημοσιεύσετε την τοποθέτηση μου, έχοντας τίτλο "Αποκατάσταση αλήθειας γύρω απο την τοποθέτηση του Προέδρου των μηχανοδηγών" και να την αναπαράγεται και στα social media μέσω του λσμου που διατηρεί η Ομοσπονδία σε αυτά. Το θέμα δεν είναι μόνο προσωπικό,καθώς αναφερθήκατε στην ανακοίνωση σας στην ιδιότητα μου ως Προέδρου των μηχανοδηγών και για αυτό το λόγο ζητώ ο τίτλος της δημοσίευσης να είναι ο συγκεκριμένος. Σας παραθέτω το link με την τοποθέτηση μου,που διαψεύδει τα όσα ψευδώς η Ομοσπονδία χτες ανακοίνωσε σε βάρος μου,αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητα μου ως Προέδρου των μηχανοδηγών και ζητώ την δημοσίευση τους στον ίδιο χώρο με τον τίτλο που αναφέρω. Γενιδούνιας Κώστας - Πρόεδρος ΠΕΠΕ Το link με την δημόσια τοποθέτηση μου - https://www.youtube.com/watch?v=OMtYuZvyuls. "


Ο συν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ/ΕΕΣΣΤΥ), μας ενημέρωσε ότι στις 18/7/2017, ώρα: 15.00’, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. με θέματα  ημερήσιας διάταξης:
1. Σύναψη Ειδικής Σύμβασης Εργασίας για πρακτική άσκηση σπουδαστή 
    Πολυτεχνείου Κρήτης.
2. Διενέργεια Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης 
    την  πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής, 
    για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών Τακτικής Συντήρησης των Δ/Κ των Δ/Η MLW».
3. Εργοδοτικές – οικειοθελείς παροχές.
4. Ενημέρωση για θέματα της εταιρείας.-
(ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Ο.Σ.)

Ο συνάδελφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ, μας ενημέρωσε για τη σημερινή ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 4μμ στα γραφεία της εταιρείας με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διενέργεια Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής, για τις «Εργασίες ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ (25) ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤE ΔΗΖΕΛΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ MTU τύπου 12V 396 TC13, με δυνατότητα επέκτασης με την ίδια τιμή για ΕΠΙΠΛΕΟΝ (4) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΗΖΕΛΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, κατά το δυνατόν στην από τον κατασκευαστή προβλεπόμενη κατάσταση από πλευράς λειτουργίας και απόδοσης, λαμβανομένης υπόψη και της παλαιότητας των δηζελοκινητήρων με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ «W6 plus», συμπεριλαμβανομένων και των προβλεπόμενων και αναγκαίων ανταλλακτικών». 2. Χορηγία στον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών. 3. Ενημέρωση για διαδικαστικά θέματα της εταιρείας. --- (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Ο.Σ.)


ΔΣ ΕΕΣΣΤΥ

Ο συνάδελφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ), μας ενημέρωσε ότι σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 11/5/2017 και ώρα: 15.00’ θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Χορηγία στο Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας.
2.    Ενημέρωση για διαδικαστικά θέματα της εταιρείας.----
(Γραμματεία Π.Ο.Σ.)

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δ.Σ ΟΣΕ

Από τον συνάδελφο Θανάση Λεβέντη λάβαμε την ημερήσια διάταξη του Δ.Σ του ΟΣΕ στις 9 Μαρτίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ελεγκτικό Συνέδριο, έδωσε σήμερα το "πράσινο φως" για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όλοι οι όροι που είχε θέσει ικανοποιήθηκαν απόλυτα και πλέον θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης πώλησης.